foto1
Dierenartsen:
jurgen
Drs. Jurgen van der Meijden

Hallo,
Ik ben Jurgen van der Meijden, afgestudeerd in 2003 in de richting Paarden en Gezelschapsdieren. Tijdens mijn studie heb ik mezelf verdiept in de geneeskunde van het paard, hierdoor ben ik erkend paarden- dierenarts en FEI – paspoort dierenarts.
Na mijn studie ben ik 2,5 jaar werkzaam geweest bij een gerenomeerde praktijk. Hier heb ik veel ervaring opgedaan wat betreft de voortplanting en het klinisch- en röntgenlogisch keuren van paarden en de geneeskunde van gezelschapsdieren.
Per 1 augustus 2006 ben ik een vrije vestiging begonnen in Zuilichem onder de naam Dierenartsenpraktijk Suylighem, waar eerste- en tweedelijns geneeskundige zorg voor uw gezelschapsdieren en paarden wordt verleend.

**
Sandra
Drs. Sandra Cools

Hallo,
Ik ben Sandra Cools. Ik werk nu iets meer dan twee jaar op regelmatige basis in Dierenartsenpraktijk Suylighem. Daarvoor heb ik meer dan tien jaar in een andere praktijk gewerkt, waarvan de laatste drie jaar als collega van Jurgen van der Meijden. Ik ben nu meer freelance als dierenarts aan het werk. Dit voornamelijk omdat ik dan meer tijd heb voor mijn gezin met mijn man en twee kinderen.
Naast het feit dat ik erkend paardendierenarts ben, heb ik ruime ervaring met gezelschapsdieren, maar ook landbouwhuisdieren vind ik nog steeds erg leuk.
Het bijzondere van deze praktijk is dat het dier altijd centraal staat. Tezamen met de leuke onderlinge contacten tussen dierenartsen, dierenartsassistente en cliënten, geeft dat een enorme meerwaarde aan het werk.
Al met al: The place to be!!!
Tot ziens in de praktijk.

**
marja menken
Drs. Marja Menken

Hallo,

Mijn naam is Marja Menken en samen met mijn hond Banjer rijd ik al sinds februari 2009 in de Bommelerwaard rond. Als kind was ik altijd al tussen de dieren te vinden en gelukkig heb ik deze passie om kunnen zetten in mijn beroep. Tijdens mijn studie aan de Universiteit Utrecht heb ik me vooral gericht op de paardengeneeskunde. Aangezien een groot deel van ons werk als paardendierenarts uit gynaecologie bestaat heb ik eerst een seizoen in Australië gewerkt. Op een grote stoeterij was ik verantwoordelijk voor het drachtig krijgen van de merries, het verzamelen van sperma en het behandelen van allerlei eerste hulp ongevallen en natuurlijk niet te vergeten het behandelen van de zieke veulens.
Maar het is niet enkel bij de paarden gebleven, ik heb me ook verdiept in de geneeskunde van honden, katten, konijnen en cavia’s.
De veelzijdigheid, uitgebreide mogelijkheden van diagnostiek en de persoonlijke benadering van de praktijk zorgen ervoor dat het mij hier erg goed bevalt.

**




Manon

Drs. Manon Noordhof


Hallo,

Ik ben Manon Noordhof. Sinds 7 maart ben ik als dierenarts aan de slag gegaan bij Dierenartsenpraktijk Suylighem.  Ik ben afgestudeerd in de richting gezelschapsdieren en heb tijdens de studie aan meerdere castratieprojecten voor zwerfdieren in het buitenland meegewerkt.
Ik was echter al als klein meisje tussen de paarden te vinden en ook tijdens de studie heb ik extra cursussen gedaan om me ook verder in de paarden te kunnen verdiepen. Voor mij is het werk in deze praktijk dan ook ideaal. Het combineert mijn favoriete diersoorten en bovendien in een gezellig team met een prettige sfeer!

**

Carmen

Drs. Carmen Scheffer


Hallo,

mijn naam is Carmen Scheffer. Ik ben afgestudeerd als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde Utrecht in 1996. Hierna mijn studie vervolgd als specialist in opleiding op de afdeling Heelkunde van de Faculteit Diergeneeskunde Utrecht van 1996 tot 1999. Mijn ervaring als chirurg heb ik opgedaan bij paardenklinieken in binnen – en buitenland. Sinds 2001 ben ik Europees Specialist Chirurgie Paard (DipECVS). Als freelance specialist ben ik momenteel werkzaam voor verschillende paardenklinieken (met name arthroscopie). Vanaf 4 mei 2011 doe ik ook operaties bij Dierenartsenpraktijk Suylighem. Bij deze jonge dynamische praktijk kan ik beschikken over een zeer moderne ruimte en apparatuur. Zeer speciaal is m.n. de recovery box, met optimale mogelijkheden voor het veilig recoveren van paarden na een operatie.


foto2
foto3
foto4